Veri Performans Yönetim Sistemi
Hizmet Standartları Tabloları

Hizmet Standartları Tabloları

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
Döküman No OGR021HST
İlk Yayın Tarihi 24/12/2021
Revizyon Tarihi -
Revizyon No 0
Hazırlayan Ferat İBİLOĞLU (Şube Müdürü)
Onaylayan İbrahim TAN (Daire Başkanı)
Yürürlülük Onayı Kalite Koordinatörlüğü
SIRA NOİŞ AKIŞ SÜRECİ KODU 

 

HİZMETİN ADI

 

 

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

 

HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ

(EN GEÇ)

 

 

1

S4.7.1/ İAŞ01Öğrenci Toplulukları Kuruluş İşlemleri–         Öğrenci Topluluğu Kuruluş Başvuru Formu

–         Topluluğun Amacını Anlatan Doküman

–         Kurucu Üyelerin Öğrenci Belgeleri

1 Ay
 

 

2

S4.7.2/ İAŞ01Kültürel ve Sportif Faaliyetler–        Etkinlik Başvuru Formu

–        Etkinlik Rapor Formu

15 Gün
 

 

3

S4.7.3/ İAŞ01Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Kontenjan İşlemleri–         Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Talep Formu1 Ay
 

 

4

S4.7.3/ İAŞ01Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru İşlemleri–         Öğrenci Başvuru Formu,

–         Sözleşme

–         SGK Beyan Formu

–         Nüfus Cüzdan Fotokopisi

–         IBAN

–         Fotoğraf

Belirsiz
 

 

5

S4.7.3/ İAŞ02Kısmi Zamanlı Öğrenci Ücretleri–         Puantaj

–         Ödeme Emri Belgesi

–         Banka Listesi

1 Hafta
 

 

6

S4.7.4/ İAŞ01Yemek Bursu İşlemleri–         Yemek Bursu Başvuru FormuAkademik Takvim Süresi
 

 

7

S4.7.5/ İAŞ01Beslenme Hizmetleri–         Öğrenci veya Personel kimlik kartı2 Saat
 

 

8

S4.7.5 / İAŞ02Kimlik Basım ve Yenileme İşlemleri–         Kimlik Yenileme Başvuru Formu

–         Dekont

1 Gün

Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi, eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması veya yukarıda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz.

İlk Müracaat Yeriİkinci Müracaat Yeri
İbrahim TAN
Daire Başkanı
Adres : Samsun Üniversitesi Rektörlüğü
Telefon : 0 (362) 313 0055
Faks
E-Posta : [email protected]